Veelgestelde vragen

De prijzen van onze kasten beginnen vanaf 1900,- euro. Afhankelijk van de specifieke wensen en opties wordt de prijs hoger.

In de wat goedkopere kasten zie je vaak dat het beeld opgeschaald wordt. Hierdoor worden de pixels van het originele spel opgeblazen tot grote blokken. Dit ziet er erg onnatuurlijk uit.

Door gebruik te maken van speciale shaders in de software ziet het spel eruit alsof het op een ouderwets CRT scherm wordt gespeeld.

Ja, je kunt ook NES, SNES, etc. spelletjes spelen, maar deze spelletjes zijn eigenlijk bedoeld voor het spelen op een tv met speciale controllers. Een aantal van die controllers hebben analoge thumbsticks en daardoor zijn sommige spelletjes niet te spelen.

Nee, in principe niet. Deze zijn gratis via het internet te downloaden. We bieden je wel graag advies.

Nee, we verkopen geen pc's voor de arcade kasten. We geven wel graag advies over hardware en software en kunnen een pc die je zelf aanlevert inbouwen in de arcade kast.

We hebben geen voorraad, want elke kast is op maat gemaakt. Hierdoor is de levertijd ongeveer 4 weken.

Vanwege het grote aantal bestellingen is de levertijd op dit moment 6 tot 8 weken

Een volledige mame en hyperspin installatie configureren en onderhouden is veel werk en niet voor iedereen geschikt. Wil je toch meteen spelen, dan installeren we een multi game pcb waarop al spelletjes staan. Je kunt kiezen uit een pcb met 412 verticale spelletjes waaronder Galaga en Pac Man, of een pcb met 619 horizontale spelletjes.